ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ | Κυριακή, 05 Απριλίου 2020

Πολιτισμός στο σπίτι | Hotel Éternité του Γιάννη Καλαβριανού από το Εθνικό Θέατρο


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Πολιτισμός στο σπίτι | Hotel Éternité του Γιάννη Καλαβριανού από το Εθνικό Θέατρο

Απόψε στις 21:00 στην ιστοσελίδα του Εθνικού Θεάτρου, www.n-t.gr


Το Hotel Éternité, δεν είναι ένα συνηθισμένο ξενοδοχείο. Ίσως δεν θα έπρεπε καν να κατατάσσεται στα ξενοδοχεία. Είναι ένας τόπος, όπου καταλύουν άνθρωποι που κάτι τους συνέβη. Και που απέκτησαν μια…ξεχωριστή, αντίληψη του χρόνου.

Άνθρωποι, λοιπόν, ευαίσθητοι. Που προσπαθούν μαζί με τη διεύθυνση και τους υπαλλήλους, να τιθασεύσουν τον χρόνο, που άλλοτε παφλάζει σαν ορμητικό ποτάμι και άλλοτε δεν κυλά με τίποτε.

Στο Hotel Éternité το στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί από τη διεύθυνση μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο είναι να καταφέρουν το χρόνο να γυρίσει κι «αλλιώς» και σαν άλλοι αλχημιστές να εξαφανίσουν το θάνατο.

Η προβολή της παράστασης είναι διαθέσιμη στην αρχική σελίδα (n-t.gr), όπου εμφανίζεται η αντίστροφη μέτρηση έως και την έναρξή της.

Προκειμένου να ενισχυθεί η εμπειρία της θέασης μιας ζωντανής θεατρικής παράστασης, η εκκίνηση της προβολής θα είναι εφικτή μόνο από την προκαθορισμένη ώρα και για τα επόμενα 30 λεπτά. Μετά το διάστημα των 30 λεπτών, η εκκίνηση της προβολής δεν θα είναι εφικτή.

Για τη βέλτιστη εμπειρία θέασης όλων και την αποφυγή ζητημάτων αργής απόκρισης που ενδέχεται να παρουσιάζονται κατά περίπτωση λόγω υψηλής επισκεψιμότητας, αλλά και υπερφόρτωσης των οικιακών δικτύων, προτείνεται: Η σύνδεση και παραμονή στην ιστοσελίδα σε διάστημα 20 έως 15 λεπτών πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Η έναρξη της προβολής πραγματοποιείται αυτόματα.




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο